UVV E1-Hoogland E1

Toegevoegd op 28 januari 2012 om 00:00 door Gino Van Luijn
Whatsapp Facebook Twitter
Vandaag staat het duel tegen Hoogland op het programma en dat was 1 van de concurenten met maar 3 punten achterstand.
Onze jongens lieten gelijk zien waar voor ze op het veld stonden en dat was de winst meer niet.
Als tom de bal aan de voet heeft en een steekpass op shane geeft die met een behendige overstap zichzelfvrij zet maar zijn schot gaat naast.
Dan krijgen we een goede actie van kenyi op rechts die legt de bal vanaf de achterlijn goed terug maar er komt helaas een tegenstander tussen.
Vervolgens zien we een goede actie op links van tom die de bal voorgeeft en het is shane die de 1ste goal van vandaag binnen tikt.
Vlak daarna zien we een vrije trap voor uvv die door daimios wordt genomen en ondanks hinderen van onze speler wist de keeper deze toch goed uit de hoek te werken.
Vervolgens komt er een hoekschop die kenyi probeerde met een omhaal de keeper te passeren maar helaas deze redt de inzet.
Dan is het de beurt aan hoogland hun spits maakt een goede actie maar alex blijft goed kijken en de aanval strand.
Nu komt hoogland ook in een schiet positie en dit schot wordt door dick gepakt.
De volgende aanval wordt opgezet door hoogland en zoeken over de breedte de ruimte hierbij zit gino er goed tussen die de bal in 1maal door speelt op ali die naar de achterlijn gaat eneen goede voorzet op shane geeft die hem inkopt 2-0.
Ali krijgt vlak erna de bal en met een goede actie op de keeper afgaat maar schiet helaas tegen de keeper op in de rebound is het gino die het schot lost welke door shane wordt aangeraakt en de 3-0 staat op papier en ook de ruststand.
De 2e helft gaat van start en naar ee paar minuten zien we een voorzet van daimios belanden op het hoofd van shane en de 4-0 ligt in de touwen.
Daarna zien we een goed opgezette aanval die start bij stan die door speelt naar kenyi en die kaatst direct door naar tom en die schiet maar de keeper redt een hele mooie aanval.
Vlak daarna volgt er wwer zo,n mooie aanval tussen stan, daimios en kenyi die hem biinen schiet dus 5-0 dit was werkelijk een prachtige combinatie.
Dan de 6-0 hiebij geeft daimios een pass op ali die hem dan ook lekker in het netje legt.
In de restand van dae wedstrijd zien we nog mooie aanvallen van uvv kant en hoogland weet ook nog 2 maal te scoren door wat slordigheidjes (communicatie) daar gaan de trainers nog veel meer op hameren want dat is ook zo belangrijk.
Tot slot voor de spelers die niet genoemd zijn in het verslag jullie waren zeker niet onbelangrijk want jullie zijn 1 hecht team dus jullie allen hebben net zoveel meegewerkt aan deze overwinning.
Volgende week de wedstrijd tegen Maarssen uit u komt toch zeker ook kijken.
Whatsapp Facebook Twitter

Reageer

Inloggen

Bekijk alle blogs